Praktijk Wingene

De praktijk te Wingene werd gebouwd en betrokken in 2011. Het vormt er sindsdien de thuisbasis van dierenartsen Annelies en Marc. We beschikken er over een onthaal met wachtzaal, een ruime onderzoeksruimte, een aparte operatiekamer, een gescheiden hospitalisatieruimte en een lokaal voor medische beeldvorming. Kortom wat van een moderne gezelschapsdierenpraktijk verwacht wordt.

Praktivet wingene beernemsteenweg
Praktivet wingene onthaal
Praktivet wingene consultatiekamer
Praktivet wingene operatiekamer
Praktivet Wingene

Praktijk Hertsberge

Noël startte jaren geleden met Praktivet en bouwde, samen met zijn echtgenote Beatrijs, dit praktijkgebouw. We kunnen er gebruik maken van de wachtzaal, de onderzoeks- en behandelkamer met aansluitende hospitalisatie en alle moderne infrastructuur die van een kleine huisdierenpraktijk verwacht wordt. 

Praktijk Hertsberge
Praktijk Hertsberge
Praktivet hertsberge
praktivet hertsberge
Praktivet hertsberge wachtzaal

Fertiliteitscentrum Wingene

Deze voortplantingspraktijk voor paarden hebben Dylan en Margot opgericht om een grondige en deskundige opvolging van uw merrie te kunnen voorzien. Er zijn twee ruime onderzoeksboxen aanwezig om op een veilige en goede manier onderzoeken en behandelingen uit te voeren. Naast deze onderzoeksruimte bevindt er zich een labo om sperma te evalueren vooraleer te insemineren en om embryo's na de winning correct en hygiënisch te behandelen. Bovendien werden er enkele ruime stallen geplaatst die het mogelijk maken om uw paard te hospitaliseren indien nodig of gewenst. 

Fertiliteitscentrum Praktivet voortplanting paard
Fertiliteitscentrum Praktivet onderzoeks- en inseminatieruimte
Fertiliteitscentrum Praktivet embryospoeling en embryotransfer
Fertiliteitscentrum Praktivet stallen
 • Praktivet dierenarts Noël Vanmullem

  Noël Vanmullem

  Noël studeerde af in 1981. Hij stichte, samen met zijn echtgenote, de groepspraktijk Praktivet en bouwde die stap voor stap uit tot de gevestigde waarde in de ruime regio. Daar waar de focus van Noël vroeger vooral bij de runderen en de varkens lag, ligt die op vandaag meer bij de kleine huisdieren.

  Stuur een mailtje
 • Annelies Tanghe

  Annelies Tanghe

  Annelies behaalde haar diploma in 2005 en ging meteen aan de slag bij Praktivet. Na 6 jaar wonen en werken te Waardamme, verlegde ze haar thuisbasis naar Wingene, waar ze de kleine huisdierenpraktijk verzorgt.

  Stuur een mailtje
 • Marc Jr Van Den Bulck

  Marc Jr Van Den Bulck

  Marc rondde zijn studies af in 2005. Hij deed de eerste praktijkervaring op op zijn stageplek te Lier. Een jaar later vervoegde hij het Praktivet-team. Zijn interesse ligt voornamelijk bij de grote huisdieren.

  Stuur een mailtje
 • Dylan Beyls

  Dylan Beyls

  Dylan ging na zijn studies in 2016 meteen aan de slag bij Praktivet. Hij heeft een sterke interesse in paarden, maar behandelt eigenlijk alle grote huisdieren.

  Stuur een mailtje
 • Margot voortplantingspraktijk paard

  Margot Van de Velde

  Margot studeerde in 2014 af als dierenarts in de optie-richting ‘Paard’. Door haar sterke interesse in de vruchtbaarheid bij paarden volgde ze hiervoor een specialisatie. In 2018 rondde ze met succes de opleiding af en werd ze Diplomate van de European College of Animal Reproduction. 

  Stuur een mailtje
 • Floor Praktivet

  Floor Braeckevelt

  Floor studeerde in 2019 af als dierenarts in de optie-richting 'Herkauwers' aan de faculteit diergeneeskunde te Merelbeke. Zij heeft haar hart verloren aan het melkvee op haar eigen bedrijf in Wingene. Door haar sterke interesse in de geneeskunde van honden en katten, is Floor momenteel hoofzakelijk aan de slag in de kleine huisdierenpraktijk te Wingene.

  Stuur een mailtje